20.09.2012

IKM Consultants sitt kontor på Tranby gjør TV opptreden!

Vårt Oslokontor har i sommer jobbet med å finne oppdrag til en konsulent fra Spania. Lite visste de at NRK de siste månedene hadde fulgt denne mannen i hans søken etter jobb i Norge. Han er utdannet Bygningsingeniør, og har over 15 års erfaring som Project Manager. Hans kone er utdannet advokat. Vårt kontor i Oslo har nå funnet oppdrag til han i IKM DSC Engineering. Han har altså fått en glimrende mulighet hos IKM, og vi ønsker ham velkommen som kollega!  NRK kommer tilbake igjen til uken for å avslutte dokumentaren. Denne vil bli vist på NRK1 Brennpunkt 2. Oktober.

Les mer
20.09.2012

Nyansettelser hos IKM Consultants!

I tillegg til Bjørn Madsen har vi ansatt flere i administrasjonen de siste månedene:

Christine Høiland har jobbet hos oss siden april i år. Hun er utdannet Økonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Ved siden av en 50% stilling som Regnskapsmedarbeider hos IKM Consultants, tar hun nå sin Master ved Copenhagen Business School.

Fra 1. august gikk Ine Cecilie Flateraaker inn i stillingen som Ressursansvarlig. Hun har en Bachelor i Markedsføring fra Handelshøgskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som Kommunikasjonskonsulent i IT-selskapet Logica Norge.

Eirik Hogstad startet som Regnskapsmedarbeider i juli. Han har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Stavanger. Ved siden av jobb fullfører han nå en MBA i Leadership and Management, fra Dowling College i New York.

1. oktober starter Ivar Lending som sjef for økonomi og lønn. Han er Høgskolekandidat i økonomiske og administrative studier.  Ivar har tidligere jobbet 11 år som Regnskapssjef hos Jysk, og har de siste 5 årene jobbet som Avdelingsleder for storkundeavdelingen hos Visma. Vi gleder oss til Ivar starter hos oss!

I juni startet Birgitte Christensen i stillingen som Ressursansvarlig. Hun har en Bachelor i Business Administration, Logistikk og Innkjøp.  I tillegg har hun gjennomført Bedriftsøkonomstudiet og Markedsføringsledelse på BI. Birgitte har mange års erfaring med rekruttering, blant annet fra Manpower og Dignus. De siste 3 årene har hun arbeidet som Markedsveileder hos NAV.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen! :)
13.09.2012

IKM Consultants har styrket sine ressurser på salg!

Mandag 10. september startet Bjørn Madsen i stillingen som ressursansvarlig på hovedkontoret på Sola. Han har en utdannelse fra Næringsakademiet, hvor han gikk IT- Prosjekt studiet.  Han har lang fartstid innen IT-bransjen, hvor han blant annet har jobbet som kursinstruktør i VMdata samt hovedinstruktør ved kursavdelingen hos UiS IKT Kompetanse. De siste årene har Bjørn jobbet som Key Account Manager hos Allianse, og med konsulentutleie hos Evry.

Vi ønsker Bjørn hjertelig velkommen til IKM Consultants!
07.09.2012

IKM Consultants inngått rammeavtale med Odfjell Drilling & Technology AS.

Rammeavtalen med Odfjell er global og gjelder derved for leveranse av tekniske og administrative konsulenttjenester til hele verden.
Varighet er på 3 år med opsjon på 1+1 år.
19.06.2012

Datoer for golf nybegynnerkurs er kommet

Det vil bli nye runder med golfkurs etter sommeren. Kurset vil bli avholdt fra august til september. Gi beskjed til Sara Ringås [email protected] dersom du ønsker å melde deg på.
IKM Consultants AS | Ljosheimvegen 12 | Vis i kart | Tlf (+47) 51 69 51 00| email
Logo 1
Logo 2
Logo 3